Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олег Скрипка - Воплі Відоплясова
14 лютого 2023

Олег Скрипка - Воплі Відоплясова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Music Club B17
Bułgarska 17, 60-381 Poznań

Про подію

Олег Скрипка та Воплі Відоплясова у Познані

Радіємо та зустрічаємо у Познані 14 лютого український рок-гурт Воплі Відоплясова, який став легендою за життя і який дарує неймовірні емоції на концертах своїм шанувальникам. Тому у день закоханих не пропустіть можливість заспівати разом з Олегом Скрипкою у Music Club B17.

Купуйте квитки зараз для себе та для своєї другої половинки, щоб встигнути потрапити на подію. Адже ж ви знаєте, що охочих відвідати концерт у святковий день буде багато. Тож не зволікайте!

Жива музика та драйв

Більш ніж 35 років Олег Скрипка разом зі славетним гуртом Воплі Відоплясова надихають не тільки рідну країну своєю творчістю, але й багато інших країн. І справа тут не тільки у таланті музикантів, а ще в щирості й любові до української пісні. 

Насправді в афіші Познані ви знайдете доволі багато концертів, але якщо вам подобається співати «Танці», «Весна» або інші пісні разом з «В.В», то вам точно варто піти на їх концерт. Обіцяємо, що ви  будете у захваті від вокалу, артистизму та живої музики.

На заході ви почуєте популярні твори гурту як старі, так і нові.  І хоча всі пісні різні за змістом, кожна з них надихатиме та покаже, що таке справжній український дух. Ба більше, цей концерт створений на підтримку ЗСУ.

Чекаємо вас у Music Club B17! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код